تبلیغات
خوش امدید - فواید فلفل سبز
منوی كاربری

این وبلاگ را صفحه خانگی خود كن !    به مدیر وبلاگ ایمیل بزنید !    این وبلاگ را به لیست علاقه مندی های خود اضافه كنید !

پیغام مدیر : به شما كاربر گرامی سلام عرض می كنم . امیدوارم در این وبلاگ دقایقی خوبی را سپری كنید . برای آگاهی از امكانات این وبلاگ خواهشمندم كه تا آخر صفحه این وبلاگ را مشاهده نمایید .

نظرسنجی
به نظر شما تیم ملی ایران با علی دایی به جام جهانی صعود می کند؟





آدرس های دیگر
صفحات وبلاگ

لینك به ما / لوگوی دوستان
لینك به ما


لوگوی دوستان

آمار وبلاگ
امروز :

بازدید های امروز :

بازدید های دیروز :

كل بازدیدها :

كل مطالب :

كل نظرات :

ایجاد صفحه : - ثانیه

دوشنبه 28 مرداد 1387
فواید فلفل سبز

فلفل سبز از نظر طبیعت طبق نظر حكمای طب سنتی گرم و خشك است از نظر خواص معتقدند كه بادها و گازها ی غلیظ را تحلیل می برد و گرفتگی ها و انسداد راباز میكند و اگر با عسل خورده شود محرك نیروی جنسی است. درد دندان را تسكین می هد. برای حلق مضر است. از این نظر باید با عناب خورده شود مقدار خوراك از گوشت غلاف آن تا ۷ گرم است و تخم ان خیلی گرمتر از گوشت ان است. اگر ماهی را با آن بپزند ضررهای ماهی را رفع می كند.

فلفل سبزها گونه های مختلف از جنس Capsicum هستند كه به طور كلی به دو صورت در بازار عرضه می شوند : قسم اول فلفل سبز تند یا فلفل قرمز كه قرمز شده ان را « فلفل فرنگی » نیز می گویند . در كتب طب سنتی با نام « فلفل احمر » ، « فلفل هندی » نامبرده شده است . به فرانسوی Piment و Piment rouge و به انگلیسی : Cayenne pepper و Bird chilli گفته می شود . گیاهی است از خانواده Solanaceae كه نام علمی آن Capsicum frutescens L . و مترادفهای ان Capsicum minimum Roxb و C. fastigiatum است . و گونه های دیگری نیز دارد كه از نظر خواص كم و بیش شبیه به این گونه هستند.
● مشخصات
فلفل سبز تند گیاهی است چند ساله كه ارتفاع ساقه آن تا ۲ متر هم می رسد دارای شاخه های منشعب برگهای آن بیضی نوك تیز شبیه برگ ریحان ولی صاف و كمی مومی . گلهای آن به رنگ سبز مایل به سفید كه در محل اتصال دمبرگ به ساقه ظاهر می شود و معمولا از هر نقطه دو گل خارج می شود . ساقه های آن چوبی و ضخیمتر از ساقه فلفل سبز شیرین . میوه آن كمی گوشتی طول آن معمولا ۵/۳ – ۵/۲ سانتی متر و قطر آن ۵/۱ – ۵/۰ سانتی متر . خیلی تند است ، رنگ آن ابتدا سبز كه اگر در آن حالت چیده شود به نام فلفل سبز مصرف می شود ولی پس از آن كه كاملا رسید رنگ آن قرمز می شود و طعم آن نیز خیلی تند تر می گردد كه از گرد خشك آن فلفل قرمز یا Ciill pepper برای مصرف در غذاها تهیه می گردد. در وسط میوه محور سفیدگوشتی اسفنجی وجود دارد كه تخمها در اطراف این محور قرار گرفته اند. این فلفلها معمولا در مناطق حاره و نواحی گرم سایر مناطق خوب رشد می كنند. ویلی در مناطق معتدله نیز كاشه می شوند . از گیاهان بومی مكزیك و جنوب امریكای شمالی است.
● قسم دوم فلفل سبز شیرین
به فارسی « فلفل دلمه ای » و « فلفل شیرین » به فرانسوی Poivre de Guince و به انگلیسی Guivea Pepper و Paprika گفته می شود ، گیاهی است از خانواده Solanaceae نام علمی ان Capsicum Annuum L. گفته می شود.
فلفل سبز شیرین نیز دارای انواع معتددی است كه از نظر رنگ و اندازه و طعم كمی با هم تفاوت دارند .
● مشخصات
فلفل سبز شیرین گیاهی است یكساله كه ارتفاع آن از ۱ – ۳۰/۰ متر یا كمی بیشتر ، برگهای آن سبز ، بیضی و نوك تیز است . گلهای آن به رنگ سفید و منفرد معین یاز محل اتصال دم برگ به ساقه فقط یك گل خارج می شود . میوه آن ستته باغلافی گوشتی كه نسبتا بزرگ می شود ، طول آن به طور متوسط ۱۵ – ۱۰ سانتی متر هم می رسد . رنگ نارس آن سبز ولی پس از رسیدن كامل به رنگهای زرد قرمز و یا قهوه ای و ارغوانی بیرون می آید . در وسط آن محوری است اسفنجی گوشی سفید كه تخمهای میوه در اطراف آن محور قرار گرفته اند . بعضی میوه ها دراز و ناز ك است و برخی كوچكتر و گرد و بالاخره تعدادی گوشتی و مخروطی شكل می باشند . در مناطق معتدله و سرد میوه ها معمولا شیرینتر و تند یا آن كم است كه به طور خام با سالاد و یا پخته آن به صورتهای مختلف مصرف می شود.
● تركیبات شیمیایی
از نظر تركیبات شیمیایی و مواد عامله فلفل سبزها اولا منبع بسیار غنی ویتامین C می باشند ومقدار ویتامینC آنها به مراتب بیشتر از ویتامین C موجود در مركبات است و مقدار ان به طور متوسط به شرح زیر می باشد.
۱) فلفل سبز تند كه در حالت سبزی چیده شده باشد : گوشت غلاف تازه آن كه تخم ان خارج شده باشد ( به طور خام ) دارای ۲۳۵ میلی گرم و یتامین C در هر ۱۰۰ گرم است .
۲) فلفل سبز تند كه در حالت كاملا رسیده و قرمز باشد. گوشت غلاف تازه آن با تخم یابی تخم ( خام ) دارای ۳۶۹ میلی گرم ویتامین C در هر صد گرم است .
فلفل دلمه ای شیرین خام تازه چیده شده دارای ۱۲۸ میلی گرم و یتامین C در هر صد گرم است.

نوشته شده توسط ماهان ساعت 12:08 ق.ظ موضوع مطلب :‌ عمومی ,

ویرایش شده در - و ساعت -

لینك ثابت | نظرات ()


This Template Designed By Theme.MihanBlog.Com And Davood Jafari